Ainekset 4:lle annosta

1
sipuli
½
purjoa
2
porkkanaa
½-1
palsternakka
l
vettä + 2 rkl kalafondia tai -kuutiota
300
g
nahatonta, ruodotonta lohta tai kirjolohta tai kirjolohikuutioita
pieni pala selleriä
ripaus suolaa
mauste- ja mustapippuria
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Kuori ja suikaloi kasvikset. Lisää ne kiehuvaan kalaliemeen ja keitä hiljalleen 20-30 minuuttia. Leikkaa kala kuutioiksi. Lisää makaroni ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta rouhituilla pippureilla ja tarvittaessa suolalla.

  2. Kun kypsymisaikaa on jäljellä 3-4 minuuttia, lisää kalapalat ja hauduta kypsiksi. Kala kypsyy nopeasti, älä keitä hajoavaksi, vaan anna hautua hiljalleen. Tarkista maku ja lisää keiton joukkoon hienonnettua tilliä.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.