Ainekset 3:lle annosta

40
g
voita
1
l
lohilientä tai muuta kalalientä
400
g
perunakuutioita
400
g
graavilohikuutioita
1
kookas sipuli hienonnettuna
tilliä

Ohje

  1. Sulata voi kattilassa, lisää jauhot voihin ja kiehauta, älä ruskista. Lisää kalaliemi ja perunakuutiot ja keitä kypsäksi. Lisää lohikuutiot kypsään keittoon ja kiehauta. Tarkista maku.

  2. Annostele keitto lautasille ja ripottele raaka hienonnettu sipuli ja tilli annosten päälle. Nauti Myllyn Paras Ruistaikinasta paistettujen kirjainten kera.

Resepti:
Arja Laitinen, Tampere, Kotikokki-kilpailu/Ruokaresepti

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.