Tällä reseptillä voit valmistaa joko yhden kokonaisen voileipäkakun tai useamman pienemmän leivosmaisen voileipäkakkusen. Resepti on helppo toteuttaa, sillä pohjassa on käytetty Myllyn Paras Korppujauhoja. Valmiiksi maustettu Myllyn Paras Maustekorppujauho antaa pohjalle mausteista makua. Tuo maustettu korppujauho on valmiiksi suolattua, joten suolaa ei tarvitse lisätä reseptiin erikseen. Korppujauhoja on helppo säilyttää kaapissa odottamassa leivontahetkeä, sillä niissä on pitkä säilyvyysaika.
Täytteenä toimii tuorejuustopohjainen kinkkutäyte. Täytteen ohuet palvikinkkusiivut pilkotaan pieneksi muruksi, samoin maustekurkku ja persilja. Nesteenä täytteessä voit käyttää joko vettä tai mietoa lihalientä. Täyte on ihanan täyteläinen ja kermainen. Täytteeseen lisätyt liivatelehdet tekevät täytteestä hieman jämäkämmän ja hyvin kasassa pysyvän.
Koristele voileipäkakku tai pienet voileipäkakkuset juuri ennen tarjoilua haluamallasi tavalla esimerkiksi versoilla, hedelmillä ja kinkulla. Toki myös värikkäät marjat ja syötävät kukat ovat erinomaisia voileipäkakkujen koristeita.
Kommentteja ja keskustelua