Ainekset noin 30 annosta

1
annos itse tehtyä murotaikinaa
Voiteluun:
munaa
raesokeria
Päälle:
n.150
g
paistonkestävää marmeladia/hilloa
n.15
kpl
(säilyke)kirsikoita

Ohje

  1. Valmista murotaikina ohjeen mukaan (ohje löytyy tästä linkistä). Jaa taikina 20-30 osaan  ja pyörittele palaset palloiksi leivinpaperille pellille ja paina jokaisen keskelle syvennys, johon laitetaan hilloa tai kirsikanpuolikas. Voitele ja ripottele halutessasi reunoille raesokeria tai väriraesokeria.

  2. Paista 200-asteessa uunin keskitasolla n. 8 min kypsiksi ja kauniin värisiksi. Voit leipoa pikkuleivät hyvissä ajoin ennen juhlia, sillä ne säilyvät hyvin kuivassa ja viileähkössä huoneen lämmössä tai hieman viileässä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.