Tämä mehevä banaanikakku sopii loistavasti arkeen ja juhlaan. 

Banaanikakku maistuu jokaiselle ja on loistava vaihtoehto, etenkin jos kaipaat jotain uutta tarjottavaa tai herkuteltavaa.

Ainekset annosta

dl
sokeria
100
g
voita
2
munaa
3-4
kypsää banaania
1
tl
vaniljasokeria
ripaus suolaa
1
tl
kanelia
1
tl
soodaa
1
dl
piimää, ranskankermaa, kermaviiliä tai kermaa

Ohje

  1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään. Muussaa banaanit ja lisää voi-muna-sokeri-seokseen. Lisää jauhoja ja piimää vuorotellen. Sekoita taikinaksi.
  2. Paista uunissa 180 asteessa noin tunnin ajan. Kokeile tulitikulla kakun kypsyyttä. Työnnä tikku kakkuun ja kun siihen ei jää taikinaa, kakku on valmis.
Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.