Prinssi Emanuele Filiberto, Italian viimeisen kuninkaan Umberto II:n pojanpoika lienee maailman ainoa katuruokabisneksessä vaikuttava siniverinen. Venetsian prinssiksi tituleerattu herra isännöi samalla nimellä kulkevaa ruokakärrybisnestään, joka erikoistuu klassisiin pasta-annoksiin. Perinteisten carbonarojen ja pasta pomodorejen ohella prinssi tarjoaa myös Cacio e Pepeä, joka kolmella raaka-aineellaan – pastaa, pecorinoa ja mustapippuria - lienee maailman simppelein ja ehkä myös herkullisin pastaruoka. Yksinkertainen on kaunista. Jotkut kokit lisäävät mukaan vielä oliiviöljyä tai voita, mutta se ei ole välttämätöntä.
Cacio e Pepeen käy ohuempikin spagetti, mutta Roomassa, jossa Cacio e Pepe on uskonto, se tehdään useimmiten bucatini-pastasta. Reseptissä mainitut juuston ja mustapippurin määrät ovat vain ohjeellisia – molempia voi annostella rennoin rantein ronskimmin.