Valmista ensin kastike. Kuullota silputut sipulit öljyssä pehmeiksi. Lisää tomaattimurska ja mausteet sekä neste. Anna kiehua hiljalleen ainakin 15 minuuttia. Tarkista tomaattikastikkeen maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
Sekoita sillä aikaa mureketaikinan kaikki aineet sekaisin tasaiseksi taikinaksi ja anna maustua hetken aikaa. Laita pastavesi kiehumaan. Ota lusikalla pieniä pyöryköitä mureketaikinasta ja pudota ne kiehuvaan tomaattikastikkeeseen. Anna kypsyä 10-15 minuuttia. Tarjoa pastan kanssa.
Erinomainen resepti: maukasta, oman puutarhan mausteet käyttöön ja vähän rasvaa. Lisäksi helppo valmistaa. Parmesaanijuuston voi korvata raejuustolla, ja ripotella vain valmiin ruoka-annoksen päälle parmesaanijuustoa.