Keitä makaronit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista pannulla jauheliha ja sipulisilppu. Mausta seos. Kaada isohkoon voideltuun vuokaan keitetyt makaronit ja maustettu jauhelihaseos.
Sekoita munat ja maito (tai kanaliemi) ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 1 tunti. Laktoosittoman ja maidottoman makaronilaatikon saat käyttämällä kanalientä.
Itse en pane suolaa keitinveteen lainkaan, vaan kasvisliemikuution tai kasvisfondyn. Suolaa on varottava muutenkin, jos käyttää maidon korvikkeena kanalientä. Tietenkin tottumiskysymys.
Miksi makaronit keitetään ensin, ne jäähtyvät. Siitä seuraa että makaroneista tulee pitkällä kuumennuksella kuin kengänpohjaa. Meillä keitetään makaronit, kun muut on 5 minuuttia vaille valmiit, valutetaan ja heitetään laatikkoon kuumana ja puoliraakana.