• Tässä on todella helppo leipästen ohje, joka sopii moneen erikoisruokavalioon. 
  • Rieskat onnistuvat myös muilla hiutaleilla.
  • Valmistuu nopeasti, kun kotona ei ole tuoretta leipää.

Ainekset noin 14 kpl annosta

4
dl
rasvatonta banaanijogurttia tai soijapohjaista jogurttia tmv.
1
banaani pieninä kuutioina
1
muna
¼
tl
suolaa

Ohje

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita sillä aikaa kaikki ainekset keskenään. Laita taikina nokareina uunipellille leivinpaperin päälle.

  2. Levitä nokareet mataliksi noin 8 cm halkaisijaltaan oleviksi rieskasiksi / leipäsiksi. Paista uunin keskitasolla 10-15 min. Tarjoa lämpimänä sellaisenaan tai appelsiinimarmeladin tai voin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.