Tässä ohjeessa hämmästyttävintä on se, kuinka helposti ja niukoin aineksin voi saada aikaiseksi jotakin todella moniulotteista ja jännittävää. Kaikki intialaista kokkaamista harrastaneet ovat marinoineet kanaa jogurtissa, mutta harvempi on kokeillut samaa majoneesilla! Majoneesi nimittäin kiinnittyy lihan pintaan erityisen hyvin, ruskistuu kauniisti ja suojelee mausteiden omia makuja palamiselta (jogurttimarinadissa esimerkiksi valkosipuli kärähtää kuumassa uunissa ikävästi). Tähän ohjeeseen jää koukkuun.
Ainekset noin 4:lle annosta
Kastike:
1
kg
broilerin luuttomia reisipaloja (tunnetaan marketeissa myös nimellä paistileike)
Pese limet huolellisesti lämpimässä vedessä, kuivaa ja raasta kuoret. Yhdistä kulhossa majoneesi, raastettu limen kuori ja inkivääri. Laita reisipalat kulhoon ja sekoita hyvin. Peitä kulho talouskelmulla ja anna marinoitua yön yli jääkaapissa (tai vähintään 5 tuntia).
Kommentteja ja keskustelua