säilykeananasta pilkottuna (iso tlk, n. 200 g/400 g)
1
tl
viherpippuria
1
rkl
soijaa tai kanafondia
1
rkl
kirveliä tms. yrttiä
n.1
l
vettä + ananastölkin lientä
Ohje
Voitele isohko laakea uunivuoka öljyllä. Mittaa vuokaan kaikki ainekset raakoina ohjeen järjestyksessä ja sekoita ne keskenään ennen veden kaatamista ainesten päälle.
Anna kypsyä 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 45 min.
Olen tästä muuntanut siten, että kypsän broilerin pilkkonut ja keittänyt herkkusienikeiton ja riisit ohjeen mukaan, lisännyt vuokaan ananaspalat, kanafondia, riisit ja keiton sekä broilerin, suolaa ja sekoittanut päälle joskus juustoraastetta. Ei kiehu yli (175) tarkkoja mittoja ei ole (mututuntuma) ja hyvää tuli.