Ainekset 4:lle annosta

⅔-1
kurkku
1
prk
ananasmurskaa omassa mehussa
pala paprikaa tai mietoa chiliä
2-3
rkl
valkoviinietikkaa
2
rkl
rypsiöljyä
ripaus suolaa

Ohje

  1. Valuta ananasmurska. Ota mehu talteen. Leikkaa kurkku viipaleiksi ja paprika paloiksi tai chili pieniksi ohuiksi suikaleiksi. Sekoita ananasmurska, kurkkuviipaleet ja chilisilppu.

  2. Kostuta ananasmehulla, viinietikalla ja öljyllä. Mausta suolaripauksella ja tarkista mehevyys ja maku.

  3. Tarjoa lisäkkeeksi esim. broileri- tai liharuuille. Salaatti maistuu myös Myllyn Paras suolaisten leivonnaisten kera.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.