Ainekset 4:lle annosta

½
l
maitoa
3
munaa
1
rkl
sokeria
½
tl
suolaa
200
g
amerikan pekonia
1
sipuli
tilkka öljyä

Ohje

  1. Sekoita muut aineet paitsi pekoni ja sipuli keskenään ja anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia. Pilko pekoni ja sipuli pieniksi paloiksi ja paista kevyesti pannulla öljytilkassa.

  2. Kaada päälle pannaritaikinaa ja paista molemmin puolin. Tarjoa kuumina esim. salaatin tai puolukkahillon kera. Pekonipannarin kanssa tarjottavaksi sopii myös kurpitsakeitto.

Resepti:
Resepti kirjasta: Sami Garam + joukko Aku Ankan ystäviä: Pidot Ankkalinnassa, kustantaja Sanoma Magazines

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.