Sekoita muut aineet paitsi pekoni ja sipuli keskenään ja anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia. Pilko pekoni ja sipuli pieniksi paloiksi ja paista kevyesti pannulla öljytilkassa.
Kaada päälle pannaritaikinaa ja paista molemmin puolin. Tarjoa kuumina esim. salaatin tai puolukkahillon kera. Pekonipannarin kanssa tarjottavaksi sopii myös kurpitsakeitto.
Resepti:
Resepti kirjasta: Sami Garam + joukko Aku Ankan ystäviä: Pidot Ankkalinnassa, kustantaja Sanoma Magazines
Tämä on napakymppi! Jos meillä leivotaan, niin tätä! Tästä tykkää koko perhe. Itse olen muunnellut reseptiä, vähentämällä rasvaa ja kananmunan määrää ja lisäämällä kanelia taikinaan. Olen myös korvannut vehnäjauhot leseillä ja grahamjauhoilla. Hyvää!
Helppo tehdä nopeasti.Maukasta ja ei kovin rasvaista.Terveellisempi "kahvipulla" kuin pelkästä vehnäjauhosta tehty piiras.
On maistunut erittäin hyvin myös vieraille
Parasta omenapiirakkaa, mitä olen ikinä maistanut. Kardemumma antaa kivan vivahteen. Juuri uunista otettu piirakka ja vaniljajäätelöä... Ihana rentoutumistuokio teen kanssa.
Tätini oli leiponut kesällä ja sain maistaa Omenatorttua vielä kun se oli vähän lämmintä. Maku oli taivaallinen ja heti kun ehdin kokeilen reseptiä itsekin!!