Pannaria voi tarjota myös pääruokana ja se voi olla myös suolainen.

Anna taikinan turvota 15-30 min kun uuni lämpenee. 

Paista sitten pohjaa ensin niin, että pinta hyytyy hieman, mutta ei kypsy ja laita sen jälkeen päälle esivalmistellut täytteet.

Voit muunnella pannaria käyttämällä erilaisia pizzasta tuttuja täytteitä.

Ainekset noin 6 annosta (á 2 palaa) annosta

Taikina:
6
dl
maitoa
3
munaa
1
tl
suolaa
1
rkl
pizzamaustetta (suolatonta)
Pinnalle:
2
sipulia tai 1 purjosipulia viipaleina
(4-5
valkosipulinkynttä)
n.300
g
savulohisuikaleita
n.300
g
katkarapuja
1
tlk
valutettua ananasmurskaa
1
tlk
(400 g) valutettua tomaattimurskaa
1
tl
sitruunapippuria
1
rkl
pizzamaustetta
2-3
dl
juustoraastetta (rasvaa 5-15%)

Ohje

Vatkaa maidon joukkoon jauhot, munat, suola sekä pizzamauste ja anna turvota jonkin aikaa. Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipannuun.

Paista 225-asteessa uunin keskiosassa n. 10 min, kunnes pinta on vähän hyytynyt.

Ota pannari pois uunista ja levitä päälle sipulirenkaat, savulohisuikaleet sekä katkaravut. Kaada päälle valutettu ananas- ja tomaattimurska tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele pinnalle mausteet ja juustoraaste.

Nosta pannari takaisin uuniin ja jatka paistamista n. 20 min, kunnes pannari on kypsä. Tarjoa lämpimänä.

VINKKI: Voit käyttää myös muita mieleisiäsi pizzatäytteitä!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.