Pizzapohja
![Pizzapohja](/sites/default/files/images/Pizzapohja_0.jpg)
Taivaallisen hyvä italialainen pizzapohja syntyy durumvehnäjauhoista, sillä hienojakoinen jauho parantaa pizzapohjan makua ja tekee taikinasta helposti työstettävän. Myllyn Paras Durumvehnäjauhot on suunniteltu juuri pizzan ja patonkien tekoon.
Pizzataikinan kannattaa antaa nousta rauhassa. Halutessasi voit tehdä taikinan valmiiksi jo edellisenä päivänä ja antaa taikinakulhon seistä jääkaapissa peitettynä yön yli. Etukäteen tehdystä pizzataikinasta valmistettava pizza onkin varsin helppo tarjottava, ja sopii vaikkapa kisastudioon, elokuvailtaan tai illanistujaisiin ystävien kanssa.
Pizzaan sopivia täytteitä riittää: Tomaattikastikkeen ja hyvän mozzarella-juuston lisäksi kannattaa kokeilla vaikkapa savulohta, tonnikalaa, Parman kinkkua ja artisokkaa. Tästä reseptistä syntyy yksi pellillinen pizzaa. Pizzapohjan voit valmistaa suoraan öljytylle pellille.
In reply to (Ei aihetta) by Anonyymi (not verified)
In reply to Hei! by Anonymous (not verified)
In reply to Kun pizzaohjeessa on 15g tai by Anonymous (not verified)
In reply to Onko Myllyn Paras durum by Anonymous (not verified)
In reply to Paras pizzapohja tulee tipo by Anonymous (not verified)
In reply to Paljonko laitetaan by Anonymous (not verified)
In reply to Jos pizzataikinan laittaa by Anonymous (not verified)
In reply to Tein tällä ohjeella ja minun by Anonymous (not verified)