Haettu sivustolta 22.11.2024 Tarte Flambee Tarte Flambee Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 3 arviota Anna arviosi 7 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 30 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset 8 annosta annosta 1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinaa 150 g ranskankermaa 150 g juustoraastetta 200 g kirsikkatomaatteja 1 rku timjamia mustapippuria myllystä merisuolahiutaleita Ohje Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikinalevyt ohuemmiksi ja siirrä ne leivinpaperoiduille uunipelleille, 4 levyä per pelti. Levitä ohut kerros ranskankermaa taikinalevyille, ripottele juustoraastetta ja viipaloidut kirsikkatomaatit pinnalle. Riivi timjaminlehdet ainesten päälle ja pyöräytä myllystä mustapippuria ja ripota merisuolahiutaleita kevyellä kädellä mausteeksi. Paista uunissa, 220 asteessa, vartin verran. Nauti lämpimänä. Resepti: Midi Vuorela, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Nopeat pizzat piknikille Kuva Lehtevät kasvispizzat Kuva Kana-fetapizzat Pizzoja: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonymous kirjoitti 25.7.2019 - 16:46 Ihan kiva resepti, mutta lehtitaikinalla ei ole mitään tekemistä tarte flambéen kanssa... Vastaa Anonymous kirjoitti 1.7.2018 - 19:22 Aito Tarte Flambée ei todellakaan ole tehty lehtitaikinasta eikä siinä myöskään ole tomaatteja. Vastaa Anonymous kirjoitti 1.7.2018 - 17:21 Kannattaa pistellä haarukalla taikinaan vähän reikiä niin pysyy täytteet paremmin taikinan päällä kun kohoaa paistettaessa. Vastaa Anonymous kirjoitti 28.6.2018 - 16:57 Helppo, nopea, maukas - kiitos tästäkin reseptistä. Ja Myllyn Parhaat taikinat ovat kyllä arjen ja juhlan pelastus! Itse suurena chilin ystävänä lisäsin tähän reseptiin vielä puolikkaan punaista chiliä hienonnettuna. Kelpasi tarjota:) Vastaa Anonymous kirjoitti 26.6.2018 - 17:44 Todella hyvää ja saa joutuin, jos vaikka yllätysvieraita. Nami nami Vastaa Anonymous kirjoitti 27.5.2018 - 22:58 Varmaan hyvä, mutta ei tuo kyllä tarte flambee ole. Ainut yhteinen tekijä ranskankerma. Vastaa Anonymous kirjoitti 25.6.2018 - 12:09 In reply to Varmaan hyvä, mutta ei tuo by Anonymous (not verified) Tämä on yksi muunnos! Vastaa Näytä lisää kommentteja (7)
Anonymous kirjoitti 25.7.2019 - 16:46 Ihan kiva resepti, mutta lehtitaikinalla ei ole mitään tekemistä tarte flambéen kanssa... Vastaa
Anonymous kirjoitti 1.7.2018 - 19:22 Aito Tarte Flambée ei todellakaan ole tehty lehtitaikinasta eikä siinä myöskään ole tomaatteja. Vastaa
Anonymous kirjoitti 1.7.2018 - 17:21 Kannattaa pistellä haarukalla taikinaan vähän reikiä niin pysyy täytteet paremmin taikinan päällä kun kohoaa paistettaessa. Vastaa
Anonymous kirjoitti 28.6.2018 - 16:57 Helppo, nopea, maukas - kiitos tästäkin reseptistä. Ja Myllyn Parhaat taikinat ovat kyllä arjen ja juhlan pelastus! Itse suurena chilin ystävänä lisäsin tähän reseptiin vielä puolikkaan punaista chiliä hienonnettuna. Kelpasi tarjota:) Vastaa
Anonymous kirjoitti 26.6.2018 - 17:44 Todella hyvää ja saa joutuin, jos vaikka yllätysvieraita. Nami nami Vastaa
Anonymous kirjoitti 27.5.2018 - 22:58 Varmaan hyvä, mutta ei tuo kyllä tarte flambee ole. Ainut yhteinen tekijä ranskankerma. Vastaa
Anonymous kirjoitti 25.6.2018 - 12:09 In reply to Varmaan hyvä, mutta ei tuo by Anonymous (not verified) Tämä on yksi muunnos! Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro