Ainekset uunivuoallinen, 4-6:lle annosta

400
g
jauhelihaa
1
iso sipuli tai 100 g pakastesipulia
2
tl
suolaa
1
tl
currya
tl
valkopippuria
1-2
tl
paprikajauhetta
3
munaa
1
l
maitoa

Ohje

  1. Ruskista jauheliha ja sipuli paistinpannulla. Mausta jauheliha. Voitele iso, laakea uunivuoka ja kaada keittämättömät makaronit vuoan pohjalle. Kaada päälle kuuma jauhelihaseos. Voit huuhtoa paistinpannun tilkalla vettä ja kaataa sen laatikkoon, sekoita tasaiseksi. Sekoita munat ja maito ja kaada lopuksi vuoan päälle.
  2. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla n. 1 tunti. Sekoita seosta kerran tai pari paiston alkupuolella / puolivälissä, jotta makaronit eivät jää painuneina vuoan pohjalle. Tarjoa lisäkkeeksi vihreää salaattia ja jälkiruoaksi uuniomenoita. Hakuvinkki: makarooni, makaroonilaatikko
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.