Sitruunakakku
![Sitruunakakku](/sites/default/files/images/Sitruunakakku.jpg)
Sitruunakakku on kuivakakkujen eliittiä ja kaunis keväinen tuulahdus kahvipöytään.
Tällä ohjeella saat kostean, mehevän ja maukkaan sitruunakakun, joka säilyy hyvänä pitkään.
Ohje sopii kaikenmallisiin kuivakakkuvuokiin!
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe ja vaniljasokeri vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos vaahtoon vuorotellen nesteiden ja rasvan kanssa.
Lisää hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina rasvattuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 45 min.
VINKKI! Kokeile myös raidallista kakkuklassikkoamme tiikerikakkua!
In reply to Voiko kakkuun käyttää by Anonymous (not verified)
In reply to Voiko laittaa oikean by Anonymous (not verified)
In reply to Voiko käyttää gluteenttomia by Anonymous (not verified)
In reply to voiko tähän lisätä esim. lime by Anonymous (not verified)
In reply to Tykkään tästä helposta by Anonymous (not verified)
In reply to Ohjeessa neuvotaan lisäämään by Anonymous (not verified)