Italianpata on arjen klassikko, joka valmistuu helposti ja nopeasti yhdessä kattilassa. Tämä herkullinen ohje sisältää Myllyn Paras Raketti Spagetin, joka tekee ruoasta juuri sopivan täyteläisen. Jauheliha, tomaattimurska ja mausteet, kuten oregano ja basilika, luovat täyteläisen pohjan, ja värikkäät kasvikset viimeistelevät aterian.

Halutessasi voit valmistaa tämän myös uunissa, jolloin maut syvenevät entisestään – täydellinen vaihtoehto kiireettömään ruoanlaittoon. Kokeile tätä versiota ja huomaat, miksi moni pitää sitä parhaana italianpataohjeena!

Ainekset 4 annosta

400
g
paistijauhelihaa
2-3
dl
vettä
2
prk
tomaattimurskaa
3
rkl
Heinzin aurinkokuivattua tomaattisosetta tai tavallista tomaattipyreetä
1
herne-maissi-paprika -pussi tai vastaava pakastekasvissekoitus tai tuoreita kasviksia (n. 200 g)
1
valkosipulinkynsi
1
sipuli
1
lihaliemikuutio
oreganoa, basilikaa ja mustapippuria

Ohje

  1. Kuullota sipuli ja ruskista kevyesti jauheliha. Lisää valkosipuli, tomaattimurska, pyree, mausteet ja liemikuutio. Anna kiehua 6 minuuttia.
  2. Lisää vesi ja spagetti ja keitä kunnes pasta on kypsää. Lisää herne-maissi-paprika ja anna kiehahtaa. Tarkista maku.
Resepti:
Anette Palssa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.