Ota taikina sulamaan 45 minuuttia ennen käyttöä. Käytä kinkkupiirakoihin mieluiten silikoni-, folio- tai alumiinimuotteja tai 2 paperista muffinivuokaa päällekkäin.
Sekoita täytteen aineet keskenään.
Leikkaa lehtitaikinalevyt keskeltä poikki neliöiksi, näin saat 10-16 piiraspohjaa riippuen kumpaa lehtitaikinaa käytät.
Levitä taikinapalanen pikkumuotin pohjaan ja reunoille. Täytä kinkkuseoksella. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 20-30 min.
Piirakan voi tehdä piirakkavuokaan (n. 24-25 cm halkaisijaltaan). Tällöin täytteen määrä on vielä riittävä. Jos piiraasta haluaa paksumman ja isompaan vuokaan niin silloin ainemääriä tulee lisätä vuoan kooon mukaan.
Tervsisin, Myllyn Paras Kuluttajaneuvonta