Ainekset noin 10 viipaletta annosta

3
munaa
dl
sokeria
1
tl
leivinjauhetta
1
tl
kardemummaa
1
tl
kanelia
½
tl
neilikkaa
200
g
puolukoita

Ohje

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita mausteet tattarijauhoihin ja vatkaa jauhoseos munavaahdon sekaan. Vatkaa lopuksi puolukat sekaan. Kaada taikina voideltuun ja tattarihiutaleilla leivitettyyn pyöreään reiälliseen kakkuvuokaan.

  2. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla puolisen tuntia. Liika paistaminen kuivattaa kakkua! Kumoa kakku ja anna jäähtyä ennen tarjoilua. Voit halutessasi kostuttaa kakkua sokeroidulla puolukkamehulla, koristella kakun sokerivesikuorrutteella tai pölysokerilla. Koska kakku on rasvaton, se on parhaimmillaan tuoreena.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.