Haettu sivustolta 2.11.2024 Mausteinen Karpalokakku Mausteinen Karpalokakku Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 15 arviota Anna arviosi 1 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 1 h 20 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Mehevä karpalokakku sopii ihanasti joulun kahvipöytään, myyjäisiin tai tuliaiseksi. Tee joulun ihanin karpalokakku! Ainekset noin 20 viipaletta annosta 5 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoa 2 dl sokeria 1 dl fariinisokeria 1½ tl soodaa 1 tl neilikkaa 1 tl pomeranssinkuorta 2 tl kanelia 100 g voita sulatettuna 3 dl kermaviiliä 1 muna 1½ dl karpalosurvosta Lisäksi: Myllyn Paras Korppujauhoja Ohje Sekoita kuivat ainekset keskenään kulhossa. Lisää joukkoon jäähtynyt voisula, kermaviili, muna ja karpalosurvos. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista kakkua 175 -asteisen uunin alimmalla tasolla noin 1 tunti. Resepti: Marja Lahtinen, Elimäki, Kotikokki -kilpailu / Leivonnaisreseptit
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Valkosuklaa-tonttukakku Kuva Luumukakku Kuva Naked taatelikakku Kuivakakut: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 9.2.2015 - 21:02 Hyvä kakku. Hienoa kun löytyy poimimilleni karpaloille tälläinenkin käyttömahdollisuus. Vastaa Näytä lisää kommentteja (1)
Anonyymi kirjoitti 9.2.2015 - 21:02 Hyvä kakku. Hienoa kun löytyy poimimilleni karpaloille tälläinenkin käyttömahdollisuus. Vastaa
Halloweenin lakritsi-suklaabrowniet Halloweenin myskikurpitsa-sosekeitto Halloween Kuppikakut Vehnättömät tattarimuumiot halloweeniin