Kaakaojauhe ja suklaarouhe antavat pullille herkullisen maun! Älä paista liikaa, jotta pullat eivät kuivu!

Ainekset noin 15 annosta

1
annos (3 dl nestettä) itse tehtyä pullataikinaa
2
rkl
kaakaojauhetta
1
dl
suklaarouhetta
Voiteluun:
kananmunaa
Pinnalle:
raesokeria tai väriraesokeria

Ohje

  1. Valmista pullataikina (katso tästä pullataikinan teko-ohje). Kohota. Kaaviloi kohonnut pullataikina 60 x 30 cm:n suuruiseksi suorakaiteeksi, kuten korvapuusteja tehdessä. 

  2. Kaaviloi pullataikinalevyn päälle pehmeäksi sulanut kauramurotaikina, johon olet sekoittanut kaakaojauhetta ja suklaarouhetta, ohueksi ja yhtä suureksi levyksi kuin on pohja pullataikinasta. Kääri kerrostaikina rullalle kääretortun tapaan.

  3. Leikkaa pullasta 2-3 cm:n viipaleita ja laita ne kumolleen muffinivuokiin. Kohota peitettyinä lämpimässä paikassa kaksinkertaisiksi. Voitele ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min.

VINKKI: Voit leipoa myös piparipullia Laktoositon Pipari- tai Perinteinen Piparkakkutaikinasta (murotaikinan tilalle).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.