Valmista pullataikina (katso tästä pullataikinan teko-ohje). Kohota. Kaaviloi kohonnut pullataikina 60 x 30 cm:n suuruiseksi suorakaiteeksi, kuten korvapuusteja tehdessä.
Kaaviloi pullataikinalevyn päälle pehmeäksi sulanut kauramurotaikina, johon olet sekoittanut kaakaojauhetta ja suklaarouhetta, ohueksi ja yhtä suureksi levyksi kuin on pohja pullataikinasta. Kääri kerrostaikina rullalle kääretortun tapaan.
Leikkaa pullasta 2-3 cm:n viipaleita ja laita ne kumolleen muffinivuokiin. Kohota peitettyinä lämpimässä paikassa kaksinkertaisiksi. Voitele ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min.
VINKKI: Voit leipoa myös piparipullia Laktoositon Pipari- tai Perinteinen Piparkakkutaikinasta (murotaikinan tilalle).