feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa (270/180 g)
3
rkl
tuoretta oreganoa hienonnettuna
Ohje
Keitä makaronit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita hetki pannulla, lisää jauheliha ja paista muutama minuutti. Lisää hienonnetut kesäkurpitsakuutiot, paista seos kypsäksi ja mausta oreganolla.
Sekoita jauhelihaseos makaronin joukkoon ja levitä seos uunivuokaan. Sekoita kaikki munamaidon ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Sekoita hyvin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Tarjoile raikkaan salaatin kera.
Haluaisin ihan tavallisen suomalaisen makaronilaatikon ohjeen. Olen Espanjassa ja täällä ei mistään keittokirjasta sitä löydy, eikä nyt sitten teidänkään sivuiltanne.