Paprika-juustohyrrät ovat herkullinen ja helppo tarjottava, joka valmistuu käden käänteessä. Näiden hyrrien pohjana voit käyttää joko Myllyn Paras Voitaikinalevyjä, tai kevyempiä Torttutaikinalevyjä kasvimargariinilla voideltuna.
Täytteenä yhdistyvät sulate- tai tuorejuusto sekä hienonnetut paprikat, jotka antavat hyrrille kauniin värin ja herkullisen maun. Jos kaipaat hieman potkua, voit lisätä mukaan ripauksen chilipaprikaa.
Kauli taikinalevyt noin puolet pidemmiksi. Sekoita huoneenlämpöiseen sulate- tai tuorejuustoon pienet paprikanpalaset. Levitä täytettä taikinalevylle (n. 2-3 rkl/taikinalevy).
Kääri levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla). Laita rullatut levyt sauma alaspäin jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.
Leikkaa kustakin rullasta 6 viipaletta ja laita ne joko sellaisenaan uunipellille tai muffinivuokiin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10-15 min kauniin värisiksi.