Paprika-juustohyrrät ovat herkullinen ja helppo tarjottava, joka valmistuu käden käänteessä. Näiden hyrrien pohjana voit käyttää joko Myllyn Paras Voitaikinalevyjä, tai kevyempiä Torttutaikinalevyjä kasvimargariinilla voideltuna.

Täytteenä yhdistyvät sulate- tai tuorejuusto sekä hienonnetut paprikat, jotka antavat hyrrille kauniin värin ja herkullisen maun. Jos kaipaat hieman potkua, voit lisätä mukaan ripauksen chilipaprikaa. 

Ainekset 30 annosta

Täyte:
200
g
sulate- tai tuorejuustoa
1
keltainen paprika hienonnettuna
1
punainen paprika hienonnettuna

Ohje

  1. Kauli taikinalevyt noin puolet pidemmiksi. Sekoita huoneenlämpöiseen sulate- tai tuorejuustoon pienet paprikanpalaset. Levitä täytettä taikinalevylle (n. 2-3 rkl/taikinalevy).
  2. Kääri levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla). Laita rullatut levyt sauma alaspäin jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.
  3. Leikkaa kustakin rullasta 6 viipaletta ja laita ne joko sellaisenaan uunipellille tai muffinivuokiin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10-15 min kauniin värisiksi.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.