Valmista ihania suolaisia voitaikinaruusuja Kinuskikissan ohjeella!

Ainekset 15 kpl annosta

Täyte:
200
g
tuorejuustoa (makuna esim. aurinkokuivattu tomaatti)
1
rku
ruohosipulia
60
siivua
ohutta tummaa leikkelettä (esim. kylmäsavuhärkä tai -porsas)
Tarjoiluun:
cosmopolitan-salaattia
basilikan lehtiä

Ohje

  1. Ota voitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön. Kauli levyjä ohuemmaksi. Samalla levy pitenee, hieman myös levenee.

  2. Levitä päälle tuorejuustoa. Leikkaa ruohosipuli silpuksi ja ripottele tuorejuuston päälle.

  3. Leikkaa levyt pituussuunnassa kolmeen osaan. Halkaise leikkeleet ja paina neljä puolikasta suikaleen päälle.

  4. Kieritä suikale rullalle.

  5. Laita rullat pystyyn minimuffinssivuoan koloihin.

  6. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Laita loppuvaiheessa päälle folio tai ylemmälle tasolle uunipelti suojaksi, jotta pinta ei tummu liikaa. Älä ota liian aikaisin uunista, jotta ruusut kypsyvät sisältä saakka.

  7. Tarjoile salaatinlehtien päällä. Koristele basilikanlehdillä.

Resepti:
Kinuskikissa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.