• Runsaskuituinen Tumma Makaroni on mainio vaihtoehto vaalealle perusmakaronille.
  • Käyttämällä nesteenä lihalientä, saat laatikosta maidottoman.
  • Katso video ohjeen alta, kuinka Janne Kataja ja Arja Savela valmistivat tämän lihamakaronilaatikon.

Ainekset iso uunivuoallinen, 4-6:lle annosta

400
g
jauhelihaa
1
iso sipuli
1-2
tl
suolaa
1
tl
currya
tl
valkopippuria
1
tl
paprikajauhetta
3
kananmunaa
7-8
dl
lihalientä

Ohje

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta kypsä jauheliha. Kaada kerroksittain makaroneja ja jauhelihaa voideltuun vuokaan. Sekoita munat ja lihaliemi, kaada vuokaan.
  2. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 1 tunti.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.