Valmista ensin 3 dl nesteestä annos pullataikinaa. Kun taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi, ota se leivinpöydälle ja vaivaa taikinasta ilmakuplat pois. Kauli taikina n. 50 x 40 cm:n levyksi. Leikkaa levystä taikinapyörällä kannaltaan noin 10 cm leveitä ja noin 15 cm pitkiä kolmioita.
Nosta taikinakolmiot uunipellille leivinpaperin päälle väljästi. Levitä sulaa rasvaa ohuelti taikinakolmioille, ripottele pinnalle melko runsaasti vaniljasokeria ja sokeria. Kääri kolmiot kulmittain (leveästä reunasta terävään kulmaan) rullalle, nipistä saumakohta aina jokaisen rullan alle ja käännä rullat sarviksi. Anna sarvien kohota uudelleen noin puoli tuntia peitettynä lämpimässä paikassa.
Voitele munalla, ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi.
VINKKI: Mikäli pidät kookoksesta, kokeile rullien sisälle em. täytteen lisänä kookoshiutaleita.
Äitini on tehnyt hieman vastaavanlaisia pullia niin kauan kuin itse muistan. Pullataikina n. 40cm halkaisijaltaan olevaksi pyöreäksi levyksi ja sitten leikataan kuuteen osaan. Nokare voita ja teelusikallinen vanilliinisokeria jokaiseen palaseen sinne ympyrän ulkokehälle ja rullalle, aloittaen rullaus ulkokehältä. Pinnalle raesokeria. Eikä sen parempaa pullaa ole tullut vielä reilun 41 vuoden aikana maistettua.