Ainekset 8 kpl annosta

Yrttimajoneesi:
1
dl
vegemajoneesia
1
dl
maustamatonta vegejogurttia
1
limen mehu
silputtuja yrttejä maun mukaan
suolaa
rouhittua mustapippuria
Avokadotahna:
2
avokadoa
1
tomaatti
2
valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria
1
pienen sitruunan mehu
Täytekasvikset:
1
munakoiso
1-2
thai-chiliä
2–3
rkl
oliiviöljyä
suolaa
1
dl
pekaanipähkinöitä
3
eri väristä paprikaa
2
punasipulia
2
rkl
öljyä
2
tl
vaaleaa luomusiirappia
suolaa
rouhittua mustapippuria
1
dl
kevät- tai ruohosipulisilppua
Lisäksi täytteeseen:
8
retiisiä
8
salaatinlehteä
Tarjoiluun:
1
pkt
tortilloja (8 kpl)
1
rku
korianteria

Ohje

  1. Sekoita yrttimajoneesin aineet.

  2. Muussaa avokadojen hedelmäliha haarukalla, lisää kuutioitu tomaatti, mausteet ja sitruunasta puristettu mehu joukkoon. 

  3. Kuutioi munakoiso, silppua chilit. Ruskista ja kypsennä ne öljyssä paistinpannussa. Mausta suolalla ja lisää karkeaksi murskatut pähkinät joukkoon. Siirrä lautaselle.

  4. Suikaloi putsatut paprikat ja kuoritut punasipulit. Kuumenna öljy ja siirappi pannussa ja paista suikaleet. Mausta ja lisää sipulisilppu joukkoon.

  5. Huuhtaise ja linkoa salaatinlehdet ja viipaloi retiisit.

  6. Paahda tortillat paistinpannussa, täytä aineksilla ja kietaise rullaksi. Nauti.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.