Ainekset noin 40 kpl annosta

1
prk
maapähkinävoita
1
prk
vadelmahilloa
1
muna

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan pakkauksen mukaan erilleen otettuina. Leikkaa sulaneet levyt halki kulmittain kolmioiksi ja kaulitse taikinaa hieman ohuemmaksi.
  2. Levitä kerros maapähkinävoita jokaisen kolmion keskelle ja sen päälle ohut kerros vadelmahilloa. Voit myös halutessasi korvata vadelmahillon esimerkiksi mustikka- tai kuningatarhillolla.
  3. Leikkaa pieni viilto kunkin kolmion kannan keskelle ja rullaa voisarven muotoon. Nosta pellille leivinpaperin päälle ja voitele munalla kahteen kertaan. Anna kuivahtaa voitelukertojen välissä. Ripottele pinnalle pähkinärouhetta ja paista uunissa noin 20-25 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea. 
Resepti:
Madame Millefeuille

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.