1. Ota piirakkapohja sulamaan, se sulaa noin tunnissa. Voitele vuoka ja painele taikina sen pohjalle ja reunoille.
2. Puolita kirsikkatomaatit ja mausta ne suolalla, sokerilla ja öljyllä.
3. Soseuta basilika, cashewpähkinät ja vegeranskankerma sauvasekoittimella korkeassa kannussa.
4. Valuta neste tofusta, murenna se kannuun ja soseuta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi kaprikset esimerkiksi nuolijalla.
5. Levitä tofutahna piirakkapohjan päälle. Painele päälle kirsikkatomaatit leikkuupinta ylöspäin.
6. Paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pohja alkaa irrota vuoan reunoilta. Tarjoa huoneenlämpöisenä.
Myllyn Parhaan pakastetut valmistaikinat ovat niin näppäriä. Ne sulavat huoneenlämmössä tunnissa. Ne voi lykätä kauppareissulta suoraan jääkaappiin sulamaan vaikka edellisenä päivänä.
Kommentteja ja keskustelua