Ainekset 8 annosta

250
g
kirsikkatomaatteja
¼
tl
suolaa
¼
tl
sokeria
1
tl
rypsiöljyä
n. 5
dl
basilikan lehtiä
1
prk
vegeranskankermaa
dl
cashewpähkinöitä
1
pkt
maustamatonta kiinteää tofua (250 g)
½
tl
suolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
2
rkl
kapriksia

Ohje

1. Ota piirakkapohja sulamaan, se sulaa noin tunnissa. Voitele vuoka ja painele taikina sen pohjalle ja reunoille.

2. Puolita kirsikkatomaatit ja mausta ne suolalla, sokerilla ja öljyllä.

3. Soseuta basilika, cashewpähkinät ja vegeranskankerma sauvasekoittimella korkeassa kannussa. 

4. Valuta neste tofusta, murenna se kannuun ja soseuta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi kaprikset esimerkiksi nuolijalla.

5. Levitä tofutahna piirakkapohjan päälle. Painele päälle kirsikkatomaatit leikkuupinta ylöspäin.

6. Paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pohja alkaa irrota vuoan reunoilta. Tarjoa huoneenlämpöisenä.

Myllyn Parhaan pakastetut valmistaikinat ovat niin näppäriä. Ne sulavat huoneenlämmössä tunnissa. Ne voi lykätä kauppareissulta suoraan jääkaappiin sulamaan vaikka edellisenä päivänä.

Resepti:
Satu Koivisto

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.