Ainekset 2:lle annosta

1
pieni punasipuli ohuina suikaleina
1
appelsiini
½
prk
valkoisia papuja tai GoGreen kikherneitä vedessä, valutettuna
100
g
pakastepapuja kiehautettuna ja jäähdytettynä
Kastike:
2
rkl
rypsiöljyä
1-1½
rkl
tummaa tai vaaleaa balsamietikkaa tai viinietikkaa
1-2
rkl
appelsiinimehua
1-2
tl
dijonsinappia
¼
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria myllystä
Lisäksi:
salaatinlehtiä

Ohje

  1. Valmista Täysjyvä Fusilli Makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, älä keitä liian kypsäksi. Huuhdo pasta vedellä ja valuta. 
  2. Valmista kastike ja kaada se kypsän pastan ja ohuiksi leikattujen sipulisuikaleiden joukkoon. 
  3. Keitä papuja n. 6 min, jäähdytä kylmässä vedessä, valuta huolella. Lisää vihreät pavut pastan ja kastikkeen sekaan. Voit käyttää myös vihreitä purkkipapuja.
  4. Sekoita joukkoon valutetut valkoiset pavut tai kikherneet sekä paloiteltu appelsiini. Anna marinoitua hetken aikaa jääkaapissa. Levitä salaatinlehdet suupaloina isolle lautaselle ja kumoa salaatti kastikkeineen päälle.
Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.