Keitä pasta ohjeen mukaan, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.
Kiehauta pakastemaissi ja jäähdytä ennen salaattiin lisäämistä.
Kuutioi tai suikaloi muut ainekset ja sekoita ne kulhossa pastan kanssa.
Valmista salaatinkastike ja tarkista sen maku mieleiseksi. Sekoita kastike salaatin sekaan ja anna makujen vetäytyä jääkaapissa mielellään vähintään tunnin.
VINKKI: Saat vaihtelua lisäämällä nuorille ja lapsille kinkun sijaan/lisäksi nakkeja tai lihapullia pilkottuna.
On aivan mahtavaa, kun saa näitä kuitupitoisia pastoja. Meillä niistä on tullut kovin suosittuja. Patikoinnilla Lapissa, tein aamuisin evääksi pastasalaatin.
Niistä saa mukavasti yllätysvieraillekin äkkiä tarjottavaa, kun pitää valikoimaa kaapissa. Aina lisäkkeitä löytyy pakasteesta ja säilykkeistä.
Uuden vuoden pastasalaatti menee heti testiin jo joulun aikana.