Ainekset 4-5 annosta annosta

Pannacotta:
½
vaniljatankoa
5
dl
kermaa (kuohu- tai kahvi)
1
dl
hyytelösokeria
Pinnalle:
1 ½
dl
tyrnimarjoja
dl
vettä
½
dl
sokeria
1
liivatelehti
Viimeistelyyn:

Ohje

  1. Halkaise vaniljatangon puolikkaat, pyyhkäise siemenet irti veitsellä. Siirrä puolikkaat ja siemenet kattilaan. Lisää kerma ja hyytelösokeri Multi, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja keitä ½ minuuttia.
  2. Laita jälkiruokamaljat tai lasit tarjottimelle. Annostele siivilöity pannacottaseos jälkiruokamaljoihin tai laseihin ja siirrä jääkaappiin hyytymään 2–4 tunniksi.
  3. Mittaa tyrnimarjat, vesi ja sokeri kattilaan, keitä 3–4 minuuttia. Soseuta pikasekoittajalla ja siivilöi. Mittaa, että mehua noin desin verran. Lisää kylmässä vedessä pehmitetty liivatelehti mehuun. Jäähdytä haaleaksi. Annostele tyrnihyytelö hyytyneiden pannacotta-annosten päälle.
  4. Hyydytä vielä pari tuntia tai seuraavaan päivään.
  5. Viimeistele annokset myslillä juuri ennen tarjoamista.
Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.