tuoreita kauden hedelmiä (aprikooseja, persikoita, appelsiinejä), marjoja tai pakastettuja marjoja
2-4
rkl
hunajaa
1
rkl
rouhittuja saksan- tai hasselpähkinöitä
1
rkl
GoGreen seesaminsiemeniä
2
omenaa
kylmää vettä
maitoa
Ohje
Pane hiutaleet isoon kulhoon ja kaada niille kylmää vettä sen verran, että hiutaleet juuri ja juuri peittyvät. Anna hiutaleiden turvota jääkaapissa yön yli.
Kuori ja raasta omenat. Paloittele valitsemasi hedelmä (kuori tarvittaessa) ja/tai marjat. Sekoita keskenään turvonneet hiutaleet, omenaraaste, hedelmä- tai marjapalat ja pähkinärouhe.
Lisää hunaja ja seesaminsiemenet. Tarjoa maidon kanssa.
Resepti:
Ohje kirjasta; Laurence ja Gilles Laurendon: Samettisia makuja kermasta, maidosta, rahkasta ja jogurtista, kustantaja WSOY, muunneltu Myllyn Paras -tuotteille Makuhetki-ohjelman mukaan.