Haettu sivustolta 22.11.2024 Toscanan kaurapuuro Toscanan kaurapuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 20 min laktoositon R
Raakamakkarat ovat erinomaisen käytännöllisiä kaikenlaiseen ruuanlaittoon kokonaisina paistettuna tai varsinkin färssinä kuoresta puristettuna, jolloin ne toimivat valmiiksi maustetun jauhelihan tapaan padoissa, paistoksissa ja kastikkeissa. Ainekset 2 annosta 3 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita 8 dl laadukasta kanalientä 1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna tai 1 tl kuivattua 1 pkt italialaistyylistä raakamakkaraa 1 dl pakasteherneitä kourallinen raastettua parmesaania hyvää oliiviöljyä tiraus sitruunamehua Ohje Keitä kaurahiutaleet kypsiksi kanaliemessä. Mausta suolalla ja rosmariinilla. Puuron kypsyessä paista kuoresta puristetettu ja pilkottu makkafärssi kypsäksi oliiviöljyssä. Lämmitä pakasteherneet kattilassa tilkassa kuumaa vettä. Sekoita puolet parmesaanista kypsän puuron sekaan. Annostele puuro kulhoihin. Laita paistetut makkarat ja herneet pinnalle. Viimeistele tujauksella oliiviöljyä, ripauksella raastettua parmesaania ja tirauksella sitruunamehua. Raakamakkaroista irtoaa paistaessa herkullista rasvaa, joka kannattaa hyödyntää puuron maustamiseen. Resepti: Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Mustapapu-possuohrapuuro NYC Kuva Thai-riisipuuro ja lihapyörykät Kuva Seesamikanakaurapuuro Vaihtelua puuroihin: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua