Sydän Makaronista saat ruokaisan munakkaan nopeasti.

Keltainen Sydän Makaroni on runsaskuituista tummaa pastaa, joka on värjätty kurkumalla kauniin keltaiseksi. 

Tonnikalaa saa myös perinteisenä tai esim. sitruunalla tai chilillä maustettuna.

Valitse se, joka sopii perheesi/ruokailijoidesi makuun.

Ainekset noin 4:lle annosta

2
dl
vettä
2
dl
appelsiinimehua
½
tl
suolaa
1
sipuli (tai 100 g eli ½ pss pakastesipulia)
4
munaa
1
dl
hieman jäähtynyttä makaronien keitinlientä
200
g
sitruunamaustettua tonnikalaa (2 pss tai 1 tlk, ei öljyssä)
1
tl
sitruunapippuria
hiven yrttisuolaa
(parmesaanijuustoraastetta)

Ohje

  1. Kiehauta vesi ja mehu kattilassa, mausta suolalla ja lisää makaronit kiehuvaan nesteeseen. Anna kiehua 7 minuuttia. Kaada lävikköön ja ota neste talteen. Paista pannulla sipulia (rypsiöljyä paistamiseen), lisää valutettu pasta ja muna-neste-tonnikala mausteseos.
  2. Anna munakkaan hyytyä pannulla miedolla lämmöllä. Tarjoile heti kuumana. Lisää pinnalle parmesaaniraastetta. Voit hyydyttää ruoan myös mikroaaltouunissa matalassa vuoassa tai tavallisessa uunissa.

VINKKI: Kokeile Keltainen Kukka Makaronilla, joka on myös tummaa pastaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.