Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. Sekoita joukkoon munat. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan vuorotellen jauhoseosta, sitruunarahkaa ja kermaa. Laita taikina kertakäyttöiseen pursotuspussiin ja leikkaa päähän aukko.
Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Kumoa donitsit vuoasta ja paista loput taikinasta samaan tapaan. Voitele vuoka paistokertojen välissä. Anna donitsien jäähtyä ennen koristelemista.
Laita kuorruteainekset kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä sekoitellen, kunnes toffee on sulanut ja seos on tasaista. Anna jäähtyä hetken aikaa kylmässä vesihauteessa (tai viileällä parvekkeella), jotta seos muuttuu paksummaksi. Jos kuorrute jähmettyy liikaa, sitä voi lämmittää uudelleen.
Lusikoi kuorrutetta donitsien päälle yksi kerrallaan. Siirrä heti ritilän päälle jääkaappiin, jotta kuorrute jähmettyy nopeasti. Ritilän alle kannattaa laittaa leivinpaperi, jotta mahdolliset kuorrutepisarat eivät sotke jääkaappia.
Anna kuorrutteen jähmettyä noin tunti ennen koristelemista. Laita valkosuklaa pieneen pakastuspussiin ja sulje toinen pää huolellisesti pussinsulkijalla. Laske astiaan niin kuumaa vettä kuin hanasta tulee. Laita pussi kuumaan veteen ja odota, kunnes suklaa on sulanut. Suklaan voi sulattaa myös mikrossa miedolla lämmöllä (n. 200 W).
Leikkaa pussin kulmaan pieni aukko. Pursota valkosuklaasta raitoja donitsin päälle. Ripottele samantien pinnalle nonparelleja, sillä valkosuklaa kovettuu nopeasti. Säilytä donitsit jääkaapissa.
Huom! Kuorrutteeseen tulevan toffeen määrä (225g) on koko donitsimäärälle. Mikäli haluat tehdä kuorrutteen sekä Omar-toffeesta, että Hopeatoffeesta, niin jaa määrä kahdella.