Haettu sivustolta 2.11.2024 Okinawan donitsit Okinawan donitsit Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 55 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Vaihtelua vappuun! Oheinen munkkiresepti on peräisin Japanin eteläisimmän saaren Okinawan vahvasti länsimaisvaikutteisesta reseptikirjoista. Aasialaista sointia makuun antavat seesaminsiemenet. Ainekset annosta 1 rkl mustia seesaminsiemeniä 1 rkl valkoisia seesaminsiemeniä 200 g Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 100 g sokeria ripaus suolaa ½ tl vaniljasokeria 1 dl maitoa 1 kananmuna 1 l rypsiöljyä uppopaistamiseen Ohje Paahda ja murskaa seesaminsiemenet. Yhdistä kuivat ainekset kulhossa. Lisää joukkoon maito ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Laita taikina pursotinpussiin. Varaa paksupohjainen kattila uppopaistamiseen. Kuumenna öljy 170-asteiseksi. Leikkaa taikinapussin suuaukkoon sormenpäänkokoinen reikä. Pursota taikinasta viinirypäleen kokoisia nokareita öljyyn. Veitsi on hyvä apuväline taikinan annosteluun pursotinpussin kanssa toimittaessa. Paista munkkeja öljyssä välillä pyöritellen 2-3 minuuttia. Nosta hetkeksi talouspaperin päälle ja tarjoa heti kuumina. Resepti: Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Helpot mansikkadonitsit Kuva Munkit tai munkkirinkilät Kuva Minidonitsit vaahterasiirappikuorrutteella Pullat ja wienerit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Halloweenin lakritsi-suklaabrowniet Halloweenin myskikurpitsa-sosekeitto Halloween Kuppikakut Vehnättömät tattarimuumiot halloweeniin
Kommentteja ja keskustelua