Ainekset 10-12 annosta

5-6
paprikaa tai kesäkurpitsaa
Täyte:
4
dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1
hienonnettu sipuli tai 100 g pakastesipulia
200
g
ryöpättyjä tai säilykesieniä viipaleina
1
ps
pakasteherneitä (200 g)
1
dl
kermaviiliä
2
tl
persiljaa ja/tai basilikaa
valkopippuria
Pinnalle:
juustoraastetta
Koristeeksi:
tuoreita kirvelin tai basilikan lehtiä

Ohje

  1. Kiehauta vesi kattilassa, lisää kasvisliemikuutio ja suurimot. Anna kypsyä 15-20 min, lisää muut aineet. Anna seoksen kiehahtaa uudelleen ja kypsyä 5 minuuttia. 

  2. Käytä täytteen kuorina paprikoita tai kesäkurpitsoja. Täytteen annoksesta riittää noin 5-6 (koosta riippuen) paprikaan/kesäkurpitsaan. Leikkaa ne pitkittäin halki, poista paprikasta tehtäessä siemenet tai koverra kesäkurpitsa.

  3. Täytä 10-12 puolikasta, ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225-asteisen uunin keski- tai ylätasolla 15-20 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.