Ainekset 4:lle annosta

Täysjyväohra:
Kasvispeti:
1-2
rkl
öljyä (+voita)
1
punasipuli renkaina
1
porkkana suikaleina
250
g
parsakaalia paloina
200
g
papuja tai sokeriherneen palkoja
1-2
paprikaa suikaleina
Kala:
1-2
rkl
öljyä (+voita)
n.400
g
lohta tai kirjolohta annospaloina
sitruunapippuria

Ohje

  1. Kypsennä ohra pakkauksen ohjeen mukaan. Freesaa sillä aikaa kasvikset pannulla ja anna niiden kypsyä, varo kypsentämästä liikaa.

  2. Paista kalapalat erikseen pannulla, mausta sitruunapippurilla. Laita tarjoiluvuokaan toiseen päähän kasvispeti ja sen päälle kalafileet ja toiseen päähän keitetty ja valutettu ohra.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.