Haettu sivustolta 22.11.2024 Täysjyvämakaronilaatikko Lohesta Täysjyvämakaronilaatikko Lohesta Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 4 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 1 h 15 min laktoositon R
Tällä kertaa makaronilaatikko onkin tehty Täysjyvä Fusillista eli tummasta kierremakaronista. Aina ei tarvitse käyttää jauhelihaa, vaan esimerkiksi myös savulohi sopii hyvin makaronilaatikkoon. Ainekset 4-6:lle annosta n.8 dl Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia n.300 g savulohta tai muuta savukalaa suikaleina 2 punasipulia 1-2 tl suolaa 1 tl paprikajauhetta 1 tl timjamia 1 tl sitruunapippuria 3 munaa 8 dl maitoa tai kalalientä 100 g sipuli-, lohi- tai tillituorejuustoa ½ dl tuoretta tillisilppua Ohje Keitä makaronit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuullota pannulla silputtu punasipuli. Kaada isohkoon voideltuun vuokaan keitetyt makaronit, savulohisuikaleet, paistettu sipulisilppu ja mausteet. Sekoita munat ja maito (tai kalaliemi) sekä tuorejuusto ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 1 tunti. Laktoosittoman ja maidottoman makaronilaatikon saat käyttämällä kalalientä. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Lohi-makaronilaatikko Kuva Sydämellinen kala-pastapaistos Kuva Sitruunainen kirjolohi ruiskuoressa Laatikot ja paistokset: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua