Ainekset noin 10 kpl annosta

½
l
maitoa
1
ps
kuivahiivaa (11 g)
1
tl
suolaa
100
g
voisulaa
3
kananmunan valkuaista

Ohje

  1. Sekoita kuivahiiva 2 dl:aan tattarijauhoja ja sekoita hiivajauhoseos maitoon. Anna taikinajuuren olla huoneenlämmössä 6-9 tuntia. Sekoita juureen loput tattarijauhot, suola, voisula ja kovaksi vaahdoksi vatkatut valkuaiset.

  2. Paista taikinasta vohveleita ja nauti heti kuumina esim. mädin, smetanan, suolakurkkukuutioiden, sienisalaatin, sipulisen tuorejuuston tai puolukkasurvoksenkanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.