Ainekset noin 8 isoa (n. 20 cm halkaisija) annosta

2
munaa
4
dl
piimää
½-1
tl
suolaa
2-3
rkl
voisulaa
Täyte:
1-2
dl
smetanaa
n.150
g
siianmätiä
1-2
punasipulia silppuna
tilliä

Ohje

  1. Vatkaa munien joukkoon piimä, jauhot, suola ja voisula. Anna taikinan turvota ½ tuntia. Kaada taikinaa ohuelti kuumalle pannulle, jossa on hiven rasvaa. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

  2. Täytä ohukaiset blinityyppisin täyttein esim. rullalle tai laskosta täyte sisään.

VINKKI: Pääset helpommalla, jos käytät taikinaan valmista Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoa, nesteeksi veden tilalle piimä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.