Haettu sivustolta 23.11.2024
Ainekset noin 8 isoa (n. 20 cm halkaisija) annosta
2
munaa
4
dl
piimää
½-1
tl
suolaa
2-3
rkl
voisulaa
Täyte:
1-2
dl
smetanaa
n.150
g
siianmätiä
1-2
punasipulia silppuna
tilliä
Ohje
-
Vatkaa munien joukkoon piimä, jauhot, suola ja voisula. Anna taikinan turvota ½ tuntia. Kaada taikinaa ohuelti kuumalle pannulle, jossa on hiven rasvaa. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
-
Täytä ohukaiset blinityyppisin täyttein esim. rullalle tai laskosta täyte sisään.
VINKKI: Pääset helpommalla, jos käytät taikinaan valmista Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoa, nesteeksi veden tilalle piimä.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua