Ainekset noin 4:lle annosta

vettä
250
g
jauhelihaa
2
tl
voita
1
iso sipuli
2
punaista paprikaa
2
valkosipulinkynttä
1
rkl
oreganoa
mustapippuria
½
tl
suolaa
1
prk
feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa
Munamaito:
5
dl
maitoa
2
munaa
1
tl
paprikajauhetta
½
tl
suolaa

Ohje

  1. Keitä pasta kypsäksi ja ruskista jauheliha voissa. Lisää jauhelihan sekaan hienonnettu sipuli. Lisää myös kuutioidut paprikat ja murskatut valkosipulin kynnet. Mausta.
  2. Kuutioi fetajuusto ja sekoita joukkoon. Lado uunivuokaan kerroksittain pastaa ja jauhelihaseosta. Valmista munamaito ja kaada vuokaan. Kypsennä feta-pastavuokaa uunissa 175-asteessa tunnin ajan.
Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä, radiojuontaja Taavi Salmivaara

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.