• Pastasalaatti voi olla myös makea herkku.
  • Keitä sydämenmuotoiset makaronit appelsiinimehussa, se raikastaa pastan maun. 
  • Salaatti valmistuu, kuten hedelmäsalaatti muuten.
  • Vaahtokarkit tulee lisätä lopuksi, jotta ne eivät löysty hedelmien joukossa.
  • Hyvä kastike kruunaa herkun. 

Ainekset noin 4:lle annosta

2
dl
saksanpähkinöitä tms.
1
tlk
persikoita (iso tlk, 480/820 g) tai 3 tuoretta
5
dl
vadelmia
150
g
vaahtokarkkeja
Lisäksi:
valmista suklaakastiketta
vaniljajäätelöä

Ohje

  1. Keitä Sydän Makaronit pussin ohjeen mukaisesti, muttei liian kypsäksi. Noin 2 desilitrasta raakaa makaronia tulee 4 desilitraa kypsää. Appelsiinimehussa keittäminen antaa raikkaan maun.
  2. Huuhdo kylmällä vedellä lävikössä ja valuta neste pois. Kuutioi persikat. Sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään, mutta lisää vaahtokarkit vasta juuri ennen tarjoilua.

VINKKI: Salaatti kannattaa tarjoilla suklaakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.