Tässä on ohje helppotekoisille, herkullisille kirsikkamuffineille, voit käyttää säilykekirsikoita tai tuoreita kirsikoita torilta ostettuna.

Saat vaihtelua ohjeeseen vaihtamalla kerman kookoskermaan.

Kookoskermalla ohje on laktoositon, jos myös margariini/voi on laktoositonta.

Ainekset noin 20 kpl annosta

2
dl
sokeria
2
tl
leivinjauhetta
2
tl
vaniljasokeria
1
dl
kermaa
2
munaa
100
g
juoksevaa (pullo)margariinia
1
dl
säilykekirsikoiden lientä
n.150
g
säilykekirsikoita pikottuina
1
dl
kookoshiutaleita

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä tällöin rasva ensin.

  2. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min. 

VINKKI! Kokeile myös superhelppoja klassisia muffinssejamme!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.