• Tuorepuuro on vaihtelua tavalliselle aamupuurolle.
  • Tuorepuuro valmistetaan sekoittamalla hiutaleita, leseitä ja siemeniä nesteeseen, esimerkiksi piimään, rahkaan tai soijajuomaan ja niiden annetaan turvota.
  • Tässä tuorepuuron pohjana on avokado+rahka ja puurolle makuideana tuttu kaakao.

Ainekset 1:lle annosta

1
avokado
1
tl
sitruunamehua
2
rkl
kaakaojuomajauhetta
1
dl
pehmeää maitorahkaa
½
tl
vaniljasokeria
Pinnalle:
1
pala tummaa suklaata rouheena

Ohje

  1. Kuori ja pilko avokado kulhoon, purista päälle sitruunamehua. Lisää hiutaleet, kaakaojuomajauhe ja rahka, survo haarukalla tasaiseksi tahnaksi.
  2. Mausta vaniljasokerilla. Ripottele pinnalle suklaarouhetta. Nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi.

VINKKI: Jos haluat löysempää tuorepuuroa, lisää maustamatonta jogurttia.  

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.