Täyteläisen suklaapiiraan rapea keksipohja ja tryffelisuklaa viimeistellään vihreällä teellä. Mitä tummempaa suklaata, sen parempi maku. Piiraan voi pyöräyttää helposti vuorokauden tai pari ennen tarjoilua.
Vihreällä teellä maustettuja keksitikkuja (Aasia-kaupoista, esim. Pocky-brändin)
Ohje
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Painele taikina ohueksi kerrokseksi piirakkavuokaan. Esipaista taikinaa 220-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Sulata suklaa ja voi mikrossa 10–15 sekunnin jaksoissa välillä sekoittaen. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto suklaa-voiseokseen. Kaada seos esipaistettuun piirakkavuokaan ja laita 180-asteiseen uuniin 10 minuutiksi.
Anna jäähtyä kylmässä kolme tuntia, kunnes täyte on kunnolla jähmettynyt. Sirottele pinnalle kaakao- ja matchajauhetta. Koristele murskatuilla keksitikuilla
Kommentteja ja keskustelua