Valmista aluksi kauramannasuurimoista suklainen puuro. 

Ohjeeseen tarvitaan vain osa kauramannapuurosta, loput puurosta voit vaikka syödä aamupalana. 

Samalla ohjeella voi tehdä myös suklaisen pannarin, näin säästyt lettujen paistamiselta.

Ainekset noin 30 kpl annosta

2
dl
itse tehtyä Suklaa Kauramannapuuroa
3
dl
kauramaitoa (tai maitoa)
2
kananmunaa

Ohje

Valmista Suklaa Kauramannapuuro linkin ohjeen mukaan. Ota sivuun 2 dl puuroa ja vispaa sekaan muut aineet.

Paista miedolla lämmöllä pikkulettuja, isompia räiskäleitä tai kaada seos uunipellille voidellulle leivinpaperille ja paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Tarjoile kermavaahdon tai jäätelön ja hillon/marjojen kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.